Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Proizvajalec dodelavne opreme, Children Book Machine, je najavil dve novosti svojega portfelja generacije družine Roby, Roby BTB in Roby Children. To sta sistema za izdelavo otroških tiskovin iz kartona. Prvič sta bili predstavljeni v okviru prireditve Frankfurtskega knjižnega sejma, ki je potekal v Frankfurtu od 6. do 10. oktobra 2010.




Roby BTB >>
Možnost polavtomatske dodelave oziroma izdelave otroških knjig iz kartona hitrosti do 1.000 kosov/uro. Dodelavo lahko izvajamo v odvisnosti od končne dimenzije oziroma v načinu znašanja pola na polo glede na paginacijo.




Roby Children >>
Popolnoma avtomatiziran sistem dodelave otroških knjig iz kartona hitrosti do 1.400 kosov/uro. Prav tako prilagodljiv način dela glede na končno dimenzijo produkta ali v načinu znašanja pola na polo  glede na paginacijo. Omogoča dodelavo oziroma knjig z integrirano stransko sestavljanko ali stranjo z izsekanimi okenci.


Modulo >>
Predstavljen bo tudi popolnoma avtomatiziran sistem dodelave za izdelavo ovitkov in vezavo otroških knjig iz kartona, kot tudi običajnih knjig. Omogoča vezavo knjig debeline najmanj 1 mm pa vse do 5 cm. Hitrost vezave znaša od 1.500 pa do 3.000 kosov/uro odvisno od kompleksnosti končnega produkta.



Več informacij o produktih Children Book Machine.