MBO nedavno začel s spletno prodajo


V spletni trgovini MBO je na voljo več kot 500 nadometnih delov.
Podjetje MBO je na naslovu www.mbo-pps.com/shop javnosti ponudil spletno platformo za nakup in naročanje nadomestnih delov na debelo in drobno. Ta trenutno ponuja več kot 500 različnih artiklov, ki so po večini proizvedeni v portugalskem obratu MBO, kar pomeni, da je proizvodnja teh neodvisna od različnih dobavnih verig in z njimi povezanimi ozkimi grli.

Spletna prodaja že leta beleži rast, število spletnih kupcev se nenehno povečuje. Zaradi teh dejstev in aktualne pandemije koronavirusa se je proizvajalec dodelavnih strojev MBO odločil, da svojo ponudbo nadomestnih delov ponudi tudi preko spleta.
Trgovina je na voljo v nemškem, angleškem in francoskem jeziku. Uporabnik lahko artikle razvršča in išče s pomočjo filtriranja cen, skupine izdelkov ... Artikle kupcem distribuirajo po celem svetu, na zahtevo je možna tudi hitra dostava. Prvi uporabniki nove spletne trgovine bodo do 28. februarja nagrajeni s 10-odstotnim popustom pri prvem naročilu. Za nagrado je treba le vnesti kodo 1 pm2020-11.
 
Več informacij na www.mbo-pps.com.