Hugo Beck organizira Dan odprtih vrat


Pogled na demo center Huga Becka v Dettingenu / Ermsu (Nemčija).
Hugo Beck, specialist za izdelavo in razvoj horizontalne tehnologije za izdelavo embalaže, organizira dneve odprtih vrat od 29. septembra do 1. oktobra 2020 na svoji lokaciji v Dettingenu / Ermsu (Nemčija). Prikazane bodo najnovejše strojne inovacije, pa tudi široka paleta rešitev za izdelavo trajnostne embalaže, ter rešitve avtomatizacije in industrije 4.0.

Še vedno je negotova prihodnost organizacije dejanskih sejmov, potreba trga po informacijah glede novosti razvoja tehnologij pa je z dneva v dan večja. Prav zato želi podjetje Hugo Beck svoje nove izdelke približati širši javnosti na dnevih odprtih vrat od 29. septembra do 1. oktobra 2020. Predstavljen bo najnovejši stroj za pakiranje papirja, ki je primeren za pakiranje tiskanih izdelkov v papir namesto folije, kot je bilo to pravilo pakiranja papirja prej. O možnostih prihranka na folijah s pomočjo uporabe nove strojne tehnologije, ki varčuje z viri, in o uporabi alternativnih folij se boste lahko pogovorili s strokovnjaki na kraju samem. Na dogodku bo možno videti tudi poštne linije znamke Hugo Beck, robotske sisteme in posebno zračno vodeno potno linijo Mailline.

Za več informacij lahko omenjen predstavitveni center obiščete tudi v prihodnosti in seveda ob predhodni rezervaciji termina, vabijo v Hugo Becku.

Več informacij na www.hugobeck.com.