Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20200529 Baumer hhs Xact go Systems
Rešitev Baumer hhs Xact omogoča nanos lepila s hitrostjo do 300 m/min.
Z rešitvijo Xact je podjetje Baumer hhs ponudilo novo krmilno napravo za nanos lepila. Z njo v kombinaciji z nanašalnimi ventili Baumer hhs lahko upravljamo nanos vročih in hladnih lepil. Novost sodi med rešitve serije Go-Systems in se uporablja v povezavi z nadzornim sistemom korektnosti in kakovosti nanosa lepila. Po navedbah proizvajalca je na voljo po dostopni ceni z zajamčeno kakovostjo delovanja.

Xact po navedbah proizvajalca zagotavlja natančen nanos lepil pri hitrosti do 300 m/min. Za bolj učinkovito delo omogoča shranjevanje 99 nastavitev, ki so na voljo na vpoklic za vnovično rabo in hitro pripravo lepilne linije. Nov krmilnik odlikuje tudi enostavno programiranje lepljenja in s tem hitro nastavitev lepilne linije za produkcijo. Uporabniški vmesnik podpira 30 jezikov za lažje razumevanje ukazov in obvestil, upravljanje izvajamo preko na dotik občutljivega zaslona, kot to omogoča zmogljivejša rešitev Xtend3. Nanos lepila je možno izvajati zvezno ali intervalno, točkovno ali linijsko.

Za optimalno porabo lepila v opravilu je Baumer hhs razvilo tudi mobilno aplikacijo oziroma kalkulator GlueCalc. Za izračun je zgolj potrebnih nekaj vnosov lastnosti opravila.

Več informacij na www.baumerhhs.com.