Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20200322 Baumer
Storitve Baumer hhs so pomemben del življenjskega cikla rešitev.
Podjetje Baumer hhs želi na prihajajoči Drupi pod motom "Taking Care of your investment - Skrbimo za vaše naložbe" izpostaviti razširjeno ponudbo storitev in zmogljivosti teh. Poleg tega želijo predstaviti svoje številne rešitve industrijskih lepil in lepilnih tehnologij.

Osebje storitvenih dejavnosti podjetja Baumer hhs je temelj uspešne implementacije rešitev v različna proizvodna okolja. Njihove naloge zajemajo načrtovanje, namestitev tehnologij lepljenja, zagotavljanje kakovosti lepljenja in nenazadnje usposabljanje osebja kupca za uporabo. Storitveno osebje skrbi tudi za nastavitve stroja, izvaja različne analize in preveri različne možnosti integracije, po potrebi tudi prilagaja sisteme posameznim zahtevam kupca. Izobraževalni tečaji potekajo v razvojnem centru Baumer hhs v Krefeld-u (Nemčija) na dejanskih strojih kupca.

Namen storitev podjetja Baumer hhs je v največji možni meri zagotoviti stalno razpoložljivo rabo lepilnih sistemov. Storitveno osebje pri uporabnikih izvajajo različne stalne nadzore in vzdrževanje, tehnična podpora pa je uporabnikom stalno na voljo za pravočasno razrešitev različnih tehničnih težav.

Baumer hhs se bo na prihajajoči Drupi poleg svojega razstavnega prostora v hali 6 predstavil tudi kot napredni partner (Advanced Partner) v okviru foruma Touchpoint packaging v hali 3. V hali 6 bodo predstavili različne rešitve industrijskega lepljenja in s tem povezanimi sistemi nadzora kakovosti lepljenja. V hali 3 pa bodo svoje rešitve predstavili v okviru idej trajnostno naravnane proizvodnje embalaže.

Več informacij na www.baumerhhs.com.