Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20191015 ist metz ledcure
LEDcure SCR in eksimerna svetila bistvo predstavitve podjetja IST Metz na letošnjem Labelexpu.
Podjetne IST MEtz je na letošnjem sejmu Labelexpo Europe 2019 predstavilo nove UV-rešitve sušenja. UV-LED-sistemi LEDcure SCR omogočajo enostavno nadgradnjo strojev za tisk etiket.

Modularna zasnova svetilno sušilnih enot LEDcure SCR zagotavlja prilagodljivo in vsestransko uporabo. Na voljo je več širinskih različic od 270 do 540 mm, z njimi lahko nadgradimo poljubne sisteme ofsetnega tiska in fleksotiska. Omenjena novost je odslej tudi del redne ponudbe podjetja IST Metz.

Zahvaljujoč integrirani tehnologiji XT8 booster so enote LEDcure SCR  energijsko do 30 odstotkov bolj učinkovite v primerjavi z običajnimi tovrstnimi LED-sistemi. Enote so celostno zasnovane vključno s hlajenjem in avtomatiziranim varnim upravljanjem. Posebnost so tudi nova eksimerna svetila, ki so nov UV-svetlobni vir z majhno penetracijo valovanja v tiskovni material, zato je učinek sušenja učinkovitejše, bolj površinsko. Z novimi svetili so izpisi oziroma suhi premazi bolj odporni na drgnjenje in praske, višja je tudi kemična obstojnost.

Več informacij na www.ist-uv.com.