Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20190913 Digital Metal Leonard Kurz auf der Labelexpo
Leonard Kurz z integracijo modula DM-Jetliner omogoča direktno izdelavo površinsko sijajnih metalnih učinkov etiket.
Podjetje Leonhard Kurz bo na letošnjem Labelexpu Europe v Bruslju (Belgija) predstavil možnost direktne dodelave etiket s površinsko sijajnim metalnim učinkom. Z integriranim modulom DM-Jetliner na sistemu digitalnega tiska HP Indigo 6900 bodo v živo predstavili njegovo delovanje in izdelavo omenjenega učinka z barvnim pretiskom za še več vizualno atraktivnih učinkov.

Omenjena inovativna novost je bila že predstavljena na uporabniških dnevih HP Indigo v Izraelu. V bistvu gre za digitalno aplikacijo metalne folije na etiketni material, preko katere natisnemo barvno podobo in tako dosežemo njeno končno atraktivnejšo podobo. Predvsem je tehnološko koncept namenjen dodelavi že natisnjenih etiket z naknadno delno aplikacijo metalne folije in po potrebi potiskom.

Z opisano digitalno tehnologijo lahko enostavno, hitro in racionalno izdelamo etikete dodane vrednosti, še več etikete lahko dodelamo variabilno od primerka do primerka drugače. Omenjen modul za digitalno aplikacijo metalne folije lahko integriramo tudi kot peto enoto tiskarskega sistema. Poleg naštetega bodo predstavljene tudi različne aplikativne možnosti oziroma z učinkom dodelane etikete za dekoracijo pijač, kozmetike in detergentov.

Več informacij na www.leonhard-kurz.com.