Grafisk Maskinfabrik predstavlja novosti

20190909 DC350 SMART TUR
Na sliki sistem DC350 za celostno dodelavo etiket.
Podjetje Grafisk Maskinfabrik bo na letošnjem Labelexpu predstavilo aktualne novosti ponudbe avtomatizirane dodelave in izdelave visoko kakovostnih etiket, tudi večslojnih in zaščitenih z vročo folijo. Vsi aktualni modeli sistemov so opremljeni s sistemom za hitrejšo menjavo ploskih izsekovalnih orodij, imajo izboljšano ergonomsko obliko in podpirajo podporo na daljavo.

Predstavljene bodo naslednje rešitve:
  • DC350 – napredna dodelavna linija z integracijo pametnih strojnih modulov nove serije: Smart Turret z avtomatskim rezom, Smart Loading za hitrejšo menjavo izsekovalnega orodja in Smart Stripping za stično ločevanje odpadka izsekovanja.
  • 330FB – napredna linija za izdelavo vinskih etiket s funkcijami aplikacije vroče folije / izbočenja (slepi tisk) / oslojevanja s površinsko zaščito s produkcijsko hitrostjo obdelave do 40 m/min.
  • DC330MINI - kompaktna dodelavna rešitev z vsemi funkcijami v enem. Na sejmu bo predstavljena konfiguracija z neposredno integracijo modula kapljičnega tiska.
  • DC330MINIflex V4 – sistem opremljen z modulom za vzdolžni rez, GM Automatic Slitting Station, ki za opravilo nastavi nože na ustrezna mesta v nekaj sekundah. Opremljen je z notranjim zalogovnikom, ki omogoča neposredno dodelavo tiskovin z digitalnim tiskom.
  • SR350 - je nov vzdolžni rezalnik z navijalcem in neposrednim sistemom nadzora kakovosti. Zasnovan je na novi servo-pogonski tehnologiji in posebni funkciji nastavljanja nožev. Sistem SR350 je opremljen z naprednim nadzornim sistemom Nikka M1 za nadzor korektnosti izdelanih etiket. V primeru zaznane napake se sistem ustavi v koraku največ 10 cm. Odlikuje ga visoka produkcijska hitrost do 300 m/min.
  • DC330 - modularno zasnovana dodelavna linija, ki bo na sejmu predstavljena z integriranim modulom kapljičnega tiska.
  • GM Online Production Dashboard – Spletno orientirana nadzorna plošča, ki omogoča operaterjem enostaven vpogled v statistične podatke proizvodnje in enostavno urejanje in vnovično uporabo delovnih opravil. Podpira napredno spletno povezljivost po konceptu IoT - internetnih stvari.
  • ETV330 - giljotina za razrez etiketnih in debelejših materialov iz zvitka v format. Na voljo je za neposredno in posredno delovanje, vgrajen ima sistem upravljanja s pomočjo zaznave skladnostnih oznak. Na dotik občutljiv zaslon omogoča enostavno upravljanje.
  • PNT160 - Pol-avtomatski rezalnik, ki ga odlikuje izjemna natančnost vlaganja in razreza kartona različnih dolžin in formatov tudi pri največjih rezalnih hitrostih.

Več informacij na www.gm.dk.