Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20180905 DuploDC 746
Dodelavni sistem Duplo DC-746 z novimi integracijskimi možnostmi.
Podjetji EFI in Duplo sta v sodelovanju razvili integracijo sistemov EFI Fiery in Duplo za upravljanje dodelavnih funkcij: rezanje in žlebljenje. Ta naj bi predvsem povečala produkcijsko učinkovitost, saj omogoča samodejno upravljanje delovnih nalogov in procesov vse od priprave do končne dodelave.

Omenjena integracija je trenutno na voljo za dodelavne sisteme Duplo DC-746. Ta omogoča uporabo funkcij rezanja in žlebljenja. Integracija je možna tudi za modele sistemov Duplo DC-646. Integracija predvsem vključuje podporo podatkov programske opreme za izdelavo razporeditvenih načrtov (impozicije) orodja EFI Fiery Impose, predloge za rezanje in žlebljenje se samodejno kreirajo, operaterji jih lahko poljubno urejajo in shranijo za morebitne bodoče potrebe dodelave.

Nove integracijske možnosti so trenutno na volj s pomočjo nadgradnje strojno programske opreme (angl. Firmware) in programskega PC-kontrolnika sistema Duplo DC-746. Ta možnost nadgradnje bo za model Duplo DC-646 na voljo do konca letošnjega leta.

Več informacij na www.duplointernational.com in www.efi.com.