Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20180710 kba ipress 106 k pro
Koenig & Bauer je na dnevih odprtih vrat premierno predstavil nov izsekovalni stroj.
Podjetje Koenig & Bauer je imelo v juniju letos dneve odprtih vrat, dogodek se je imenoval Koenig & Bauer 4.0 Packaging & Connected Services. Na njem so predstavili digitalno transformacijo grafične industrije, v živo so predstavili rešitve za racionalizacijo, vodenje in standardizacijo grafičnih procesov, premierno so predstavili tudi nov izsekovalni sistem. Predstavili so tudi podatkovno zasnovane storitve, ki zagotavljajo bolj transparentno in bolj racionalno vzdrževano proizvodnjo.

Kot predstavitev v živo so predstavili produkcijo luksuzne embalaže z uporabo bele pokrivne barve in LED-UV-tehnologije sušenja na tiskarskem stroju Rapida 76. Obiskovalci so lahko spoznali številne možnosti integriranih digitalno vodenih procesov omenjene produkcije.

Del omenjene predstavitve je bila tudi premierna predstavitev novega ploskega izsekovalnega stroja Ipess 106 K Pro, ta je bila neposredno vezana na izlagalni sistem Rapide 76. Nekatere glavne lastnosti novega stroja so: neposredno ločevanje odpadka, enostavna uporaba, absolutna natančnost skladja, časovno krajša priprava, konfiguracijska prilagodljivost potrebam uporabnikov ...

Več informacij na www.koenig-bauer.com.