Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20180103 zund cut center cut editor
Podjetje Zünd je nedavno ponudilo novo različico programskega paketa Zünd Cut Center 3.0 (na sliki podoba orodja Cut Editor).
Podjetje Zünd je nadgradilo svoj paket programskih rešitev Zünd Cut Center na različico 3.0. Nove so tako funkcije, kot tudi izboljšana zmogljivost in prenovljen uporabniški vmesnik. Nov način zaznave in upravljanja materiala zagotavlja višjo stopnjo produktivnosti.

Nova različica programskega paketa Zünd Cut Center 3.0 je zasnovana na pametnem programskem algoritmu, ki s pomočjo posebnih tiskovnih oznak na tiskovni poli omogoča natančno umeščanje pole v rezalni sistem glede na položaj, kotni zamik in popačenja same upodobitve na poli. Za zaznavo specifičnih registrskih oznak na poli skrbijo posebne ICC-kamere, preostale nezdružljive oznake so ignorirane in zato nemoteče za sam proces dodelave.

Uporabniški vmesnik je popolnoma prenovljene in zasnovan na podobi brskalnika, ki omogoča enostaven dostop do vseh ustreznih parametričnih podatkov za učinkovito produkcijo. Stanje izvedbe opravila lahko enostavno nadziramo kadarkoli in od koderkoli.

Programsko orodje Cut Queue omogoča izračun potrebnega časa za izvedbo opravila in olajša pripravo sistema s pomočjo vizualizacije posebnih dodelavnih kontur. Parametre dodelave lahko nastavljamo avtomatizirano s pomočjo vhodnih map dokumentov ali ročno s pomočjo orodja Cut Editor. Avtomatiziran način z vhodnimi mapami podpira delo z dokumentnimi predlogami CAD/CAM.

Več informacij na www.zund.com.