Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20171218 Esko Kongsberg
Z rezalnim sistemom Kongsberg C66 je podjetje Esko omogočilo bolj racionalno dodelavo embalaže iz valovitega kartona manjših naklad.
Nov sistem Kongsberg C66 je digitalni rezalnik za razrez materialov iz valovitega kartona. Razvit je bil na zahtevo trga in povpraševanje po tovrstni rešitvi serije Kongsberg za dodelavo manjših naklad embalaže iz valovitega kartona. Sistem je produkcijski in zagotavlja razrez hitrosti 100 m/min. Omogoča tudi kartonažna opravila v več delih v formatu največ 2,2 x 3,2 metra oziroma v enem delu formata največ 2,5 x 4,8 metra.

Nov rezalnik je primeren tudi za dodelavo aplikacij iz zahtevnejšega dvo- ali troslojnega valovitega kartona v formatu največ 2,5 x 4,8 m. Združljiv je tudi za dodelavo POS-panojev iz materiala kapa.

Obdelovana miza Kongsberg C66 ima velikost 3.210 x 4.800 mm. Sistem je voden s pomočjo upravljalne konzole i-cut Production Console (iPC), ki omogoča upravljanje različnih dodelavnih funkcij, tudi nadzorne kamere, kalibracijo sistema in ostalega. Grafični uporabniški vmesnik je enostaven za uporabo, funkcije so grafično prikazane s simboli, opozorila so barvno urejena, enako velja za morebitne razpoložljive nadgradnje. Omogoča tudi vodenje procesa na daljavo.

Več informacij na www.esko.com.