Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20170703 heidelberg diana easy
Diana Easy je aktualna novost dodelavnih rešitev.
Na dogodku China Print v Pekingu (Kitajska) je v okviru dogodkov na temo embalaže podjetje Heidelberg predstavilo nov dodelavni stroj za lepljenje zložljive embalaže, ki je bil zasnovan v sodelovanju s kitajskim proizvajalcem MK Masterwork, imenuje se Diana Easy.

Predstavlja aktualno novost Heidelbergovega prodajnega programa rešitev dodelave, ki ga je na dnevih odprtih vrat premierno evropskemu trgu predstavil obrat skupine MK Masterwork iz Slovaške. V izdelavi strojev za dodelavo embalaže imajo več kot 30 let izkušenj. Trgu so preko Heidelbergove distribucijsko prodajne mreže v preteklosti že ponudili uspešno prodajana sistema Diana Smart in Diana X.

Omenjen nov dodelavni sistem je zasnovan na zmogljivih funkcijah sistema Diana X, kar zagotavlja dodelavo hitrosti do 350 m/min. Nov sistem Diana Easy je zasnovan modularno, kar bo uporabnikom zagotovilo več prilagodljivosti njihovim produkcijskim potrebam. Omogoča tudi funkcije, kot je dodelava večkotne zložljive embalaže, ločevanje/sortiranje te …

Več informacij na www.heidelberg.com in www.mkmchina.com.