Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20170303 Steinemann Dfoil
Nova opcija Dfoil za sisteme serije Dmax proizvajalca Steinemann naj bi omogočala preganje s folijo brez orodja preganja.
Podjetje Steinemann je z opcijo Dfoil predstavilo novo možnost nadgradnje digitalnih sistemov lakiranja serije Dmax. Ta omogoča digitalno preganje s folijo brez uporabe posebnega orodja za preganje. Obe funkciji sistemi Dmax lahko izvajajo sočasno v enem prehodu, kar zagotavlja dodelavo do 5.800 pol/uro. Prva namestitev nadgradnje s funkcijo Dfoil je načrtovana v drugem četrtletju 2017.

Po besedah proizvajalca nova opcija omogoča hitro plosko ali reliefno aplikacijo folije. Vodenje folije v sistemu je samodejno, funkcija indeksacije pa skrbi za optimalno rabo te, kar daje procesu samo racionalno smotrnost. Dodatno racionalnost zagotavlja inovativna tehnološka zasnova preganja, ki ne potrebuje posebnega orodja za preganje. Dodatna opcija modula Dfoil pa je integracija posebnega dvigala za še hitrejšo pripravo procesa.

Serija digitalnih lakirnih sistemov sestoji iz različnih modelov širine lakiranja od 76 do 106 cm. Redna proizvodnja dodatne strojne opcije Dfoil je načrtovana za tretje četrtletje 2017, prve informacije glede te so bile razrite na nedavne dogodku Hunkeler Innovationdays 2017 v Luzernu (Švica).

Več informacij na www.steinemann.com.