Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20170112 muller martini luern
Podjetje Müller Martini bo na dogodku Hunkeler Innovationdays premierno predstavilo upravljalni sistem Connex, ki bo povezal dve sistema z upravljanjem zvitkov in skladov papirja.
Na dogodku Hunkeler Innovationdays, ki bo od 20. do 23. februarja 2017 v Luzernu (Švica), bo podjetje Müller Martini pod motom »Finishing 4.0 – Dodelava 4.0«. Za digitalne tiskarje knjig in revij bodo predstavili produkcijsko linijo za dodelavo knjižnih blokov z mehkimi platnicami, katere del bo premierno predstavljen modul lepljenja Vareo. Posebna premiera bo povezava sistemov upravljanja zvitkov in skladov papirja v enotno linijo s pomočjo upravljalnega sistema Connex.

V okviru premierne predstavitve bodo predstavljene vse aktualne funkcionalnosti sistema Sigma Line, to so avtomatska digitalna montaža pol, JDF-nastavitev rezanja, upravljanje delovnih nalogov, možnosti upravljanja tiskarskih sistemov in sledenje proizvodnji v prihodnosti s protokolom JMF. V največji meri bodo predstavljene možnosti povezav dodelavnih sistemov proizvajalcev Hunkeler in Müller Martini, pa tudi drugih.

S premierno predstavljeno linijo bo Müller Martini predstavil način dodelave personaliziranih pobarvank za otroke in odrasle s tiskom iz zvitka, s prliaganjem in zgibanjem dveh potiskanih pol v ofsetni in digitalni tehniki tiska v končno podobo hibridnega kataloga z vodičem po mestu Luzern. Digitalna montaža pol bo izvedena s sistemom Connex.

Del linije bo tudi stroj za variabilno vezavo in znašanje Hunkeler Presto II Digital s funkcijo odvijanja papirja iz zvitka in vzdolžnega razreza in stroj za zlaganje in zgibanje proizvajalca Heidelberg. Z modulom variabilnega troreznika bo predstavljena variabilna izdelava vezanih tiskovin vključno s platnicami in nadzorom ustreznosti s pomočjo črtnih kod.

Več informacij na www.mullermartini.com.