Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20170103 Polar Hunkeler Innovationdays
Troreznik BC 330 z možnostjo omreženja za mehko lepljene knjižne bloke brez ovitka formata od DIN A6 do DIN A4.
Proizvajalec rezalnih sistemov Polar bo prav tako navzoč na letošnjem dogodku Hunkeler Innovationdays (20. do 23. februarja 2017). Predstavili bodo svojo aktualno ponudbo rešitev z različnimi funkcijami dodelave. Poleg rezalnika Digicut Eco bosta predstavljena tudi troreznik BC 330 in rezalnik D 56 Eco.

Podjetje Polar se bo predstavilo v okviru skupnega razstavnega prostora skupaj z rešitvami H Heidelberg in Müller Martini. V omreženi povezavi bodo tako v živo predstavili izdelavo brošur.

Digicut Eco
Z laserskim rezalnikom Digicut Eco bodo predstavili možnost dodelave tiskovin manjših naklad. Z njim lahko režemo v različnih nepravilnih oblikah, poleg rezanja pa lahko izvajamo sočasno tudi perforiranje, zarezovanje in graviranje. Poleg obdelave papirja in kartona omogoča tudi dodelavo/obdelavo materialov, kot so: les, akril, steklo, bombaž in naravni kavčuk. Ponuja brezmejne oblikovalske možnosti tudi v stopnji dodelave in ima oznako GS, kar pomeni zanesljivo varnost delovanja.

Troreznik BC 330
Troreznik BC 330 z možnostjo omreženja omogoča samodejno izdelavo mehko lepljenih grafičnih proizvodov formata od DIN A6 do DIN A4. Upravljamo ga s pomočjo na dotik občutljivega 18.5-palčnega ekrana, ki izbran program rezanja in nastavitev stroja izvede v manj kot minuti. S prilagajanjem podrobnejših parametrov rezanja proces dodelave lahko optimiziramo za vsak produkt posebej.

Rezalnik D 56 ECO
Sistem Polar D 56 je programsko voden rezalnik z omejenim obsegom rezanja in hidravlično tehnološko zasnovo, zaradi česar je primeren za grafična okolja digitalnega tiska. Model Eco je voden preko 5.5-palčnega enobarvnega zaslona in pripadajočo tipkovnico. Za ponavljajoča se opravila je možno shraniti do 198 različnih konfiguracij rezanja.

Več informacij na www.polar-mohr.com.