Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20160722 mb bauerle znasalnik koledarjev
Dodajalni in znašalni sistem koledarskih listov predstavljen na razstavnem prostoru podjetja Renz.
Proizvajalec avtomatiziranih strojev zgibanja, kuvertiranja in podobnega, MB Bäuerle, je v okviru različnih partnerskih razstavnih prostorov predstavil različne sistemske rešitve dodelave.

Glavne novosti so bile:
  • Na Canonovem razstavnem prostoru so predstavili linijo digitalnega tiska z neposredno povezavo zgibalnega sistema Prestige Fold Net 52-ART 52 in ploskega zlagalnika FSA 52-Online. Linija omogoča tisk papirja v formatu ali v zvitku.
  • HSB Digi-FS 8: Digitalni dodelavni stroj s funkcijami zgibanja, spenjanja in znašanja. Omogoča neposredno izdelavo brošur iz sistemov digitalnega neskončnega tiska in formatnega tiska.
  • Sistem iz »zvitka v knjigo - Roll-to-Book«, ki omogoča neposredno izdelavo knjig iz sistemov digitalnega neskončnega tiska. Opremljen je tudi s podajalnikom tiskovin v formatu za celosnto znašanje pred samo končno knjižno vezavo.
  • Dodajalnik in znašalnik v enem za produkcijo koledarjev. Vlagalnik platnice sistemu omogoča dodajanje debelejšega materiala v formatu. V osnovi se sistem sestoji iz znašalnega modula FSA 52.
  • Libra One, sistem za izdelavo knjižnega bloka. S pomočjo tega sistema lahko neposredno in popolnoma samodejno izdelujemo knjige s trdo vezavo. V sistem je integriran zgibalni modul MB Bäuerle Prestige Fold NET 52 s selektivnimi zgibalnimi žepi, ki omogočajo hitro prilagajanje zgibalnega dela.

Več informacij na www.mb-bauerle.de.