Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20160721 xtend
Baumer HHS, proizvajalec dozirnih sistemov lepilnih sredstev in s tem povezanih nadzornih sistemov, je na Drupi predstavil nov sistem upravljanja in doziranja lepila.
Baumer HHS je na Drupi predstavil nov upravljalni sistemski koncept Xtend3, ki podpira spletno in medmrežno komunikacijo z novimi funkcionalnimi možnostmi. Z njim je možno povezati dozirne sisteme lepilnih linij in strojev z nadzornimi sistemi.

Upravljanje operaterji izvajajo preko 21,5-palčnega visoko ločljivega in na dotik občutljivega zaslona z razmerjem stranic 16:9. S pomočjo spletne in medmrežne komunikacije je uporabniški vmesnik možno uporabljati tudi preko tabličnih naprav. Nov upravljani sistem omogoča hitrejšo pripravo in zaznavanje napak.

Sistem Xtend3 podatke vodenja produkcije neposredno zajema iz proizvodnje, kar omogoča vpogled statusa izvedbe kadarkoli in kjerkoli na daljavo in neodvisno od platforme (računalnik, mobilne naprave …). Analitična orodja pa omogočajo tudi obdelavo teh podatkov in izračun ocene produkcijske učinkovitosti.

Poleg lepilnega dozirnega sistema DPP-8 so predstavili tudi sorodni sistem DPP-4. Posebnost novega sistema je dvobatni koncept izboljšanega delovanja. Elektronsko voden dozirni sistem je po besedah proizvajalca predvsem bolj natančen v smislu uravnavanja pravega tlaka.

Več informacij na www.baumerhhs.com.