Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20160428 Digi Varicut
S sistemom RSM520-Digi-Varicut lahko digitalno obdelujemo potiskane folije in embalažne materiale.
Na Drupi se bo podjetje Schobertechnologies predstavilo v hali 11, razstavni prostor C06. Z novim sistemom RSM520-Digi-Varicut bodo predstavili možnosti obdelave digitalno potiskane folije in embalažnih materialov za izdelavo etiket posebnih oblik in zložljivih škatel. Sisteme družine RSM-Digi-Varicut po bsedeah proizvajalca odlikuje inovativen hibridni pogon, ki omogoča obdelavo materialov v zvitku in formatu.

S prilagodljivim strojnim delom na sistemih RSM-Digi-Varicut je možno obdelovati materiale v formatu širine največ 770 mm in dolžini 1220 mm. Funkcija zlaganja in štetja je del osnovne konfiguracije, dodajo pa se lahko tudi druge, kot je denimo funkcija mikroperforacije in podobno.

Predstavljena bo tudi nadgrajena linija SL106-Sheetline, rotacijska dodelavna rešitev za obdelavo/dodelavo etiket posebnih oblik in zložljivih škatel. Sistem je visoko zmogljivo zasnovan, zato je del osnovne konfiguracije zračni vlagalnik in visoko zmogljiv izsekovalni modul. Del standardne konfiguracije je zlaganje in štetje.

Podjetje Schobertechnologies bo v okviru razstavnega prostora predstavilo tudi svoje preostale tehnološke rešitve s funkcijami rezanja, preganja, slepega tiska, izsekovanja, razreza & zlaganja, vezave, znašanja in zlaganja. Predstavljena bodo tudi različna dodelavna orodja.

Več informacij na www.schobertechnologies.de.