Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20160410 TECNAU CutReady
Tecnau bo na Drupi svoje rešitve predstavil kot del konfiguracij tiskarskih sistemov HP Indigo.
Podjetje Tecnau bo na Drupi predstavilo svoje celostne rezalne Cut Ready-rešitve. Te je že uradno predstavilo v okviru dogodka Dscoop EMEA (od 5. do 8. Aprila letos v Izraelu), kjer so sodelovali kot platinasti partner dogodka. Svoje rešitve so predstavili kot del konfiguracije sistema HP Indigo WS6800p Digital Press.

Rešitve Tecnau Cut Ready podpirajo različne aplikacije, medije in gramature papirjev. Omogočajo vzporedno modularno konfiguracijo, s čimer je pri neposredni dodelavi ohranjena produkcijska hitrost zmogljivejših tiskarskih sistemov. Obdelujejo lahko v standardnih foto-formatih 10 x 15, 13 x 18, 15 x 20, 25 x 20 in 30 x 45 cm, omogočajo tudi posredno neodvisno dodelavo, posredno ali neposredno laminiranje knjižnih platnic, koledarjev, izbočenih materialov, primerne so tudi za obdelavo plakatov in banerjev daljših formatov.

Hitrost dodelave/obdelave modula znaša največ 100 m/min. celostna konfiguracija ĆCut Ready se sestoji iz rezalnega agregata TC 7000 TS, podajalnika z luskastim konceptom podajanja TC 0250 in vibracijske mize TC 0040. Na voljo pa so še dodatne komponente, kot je nadzorni sistem kakovosti s poročanjem Web Vision System ali TC 1550, modul za dinamično žlebljenje ali posebno izsekovanje.

Njihove rešitve bodo na Drupi predstavljene v okviru predstavitev HP Indigo VIP-Events v okviru razstavnega prostora HP v hali 17.

Več informacij na www.tecnau.com.