Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20160409 scodix drupa2016
Digitalni sistem Scodix Ultra Pro Digital Enhancement Press je opremljen z modulom neposrednega plastificiranja. Prvič bo predstavljen na letošnji Drupi.
Poleg novega digitalnega dodelavnega sistema in novih aplikativnih možnosti bo izraelski proizvajalec Scodix predstavil tudi ostale rešitve svojega proizvodnega programa. Posebnost bosta zagotovo digitalna sistema dodelave Scodix Ultra Pro z modulom plastificiranja in Scodix-S-serija. Obiščete jih lahko v hali 4 na razstavnem prostoru D60.

Scodix velja za začetnika razvoja digitalnih sistemov dodelave. Letos bo svoje tehnološke rešitve predstavil na trikrat večjem razstavnem prostoru.

Serija rešitev Scodix-Ultra predstavlja najbolj produktivno zmogljivo serijo sistemov Scodix z največ dodelavnimi možnostmi. Omogoča dodelavo tako ofsetno izdelanih, kot tudi digitalno natisnjenih pol, tudi lakiranih. Še več, omogoča tudi obdelavo/dodelavo specifičnih substratov, specifične gramature in debeline do formata B2+.

Plastificirna postaja Scodix Foil Station je kot modul neposredne aplikacije folije različnih debelin na voljo za sisteme Scodix Ultra Pro Digital Press.

Na osnovi tehnologije Scodix-Sense je za napredno kakovostno in produkcijsko zanesljivo dodelavo nastala tudi serija rešitev Scodix-S, ki je namenjena predvsem dodelavi map, brošur, etiket, koledarjev, fotoalbumov in drugih tiskovin.

Več informacij na www.scodix.com