Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20160408 Heidelberg Drupa2016
Zgibalnik TH 82-P s PFX-vlagalnikom z luskastim konceptom vlaganja pol in izlagalnikom Palamides-Alpha-500-HD.
Podjetje Heidelberg bo na Drupi predstavil prenovljen program dodelavnih strojev za področje akcidenčnega tiska in izdelave embalaže. Po besedah proizvajalca nove rešitve prinašajo optimizacijo celotnega procesa izdelave tiskovine. Nov program dodelavnih strojev sestavljajo obstoječi in novi znamke Masterwork.

Na Drupi bodo predstavilo nov zgibalni stroj TH/KH 82-P. Ta je predvsem namenjen tiskarnam visokih produkcijskih zmogljivosti, ki v produkcij denimo uporabljajo tiskarske stroje Speedmaster XL ali pa se ukvarjajo z izdelavo knjig oziroma obdelavo volumna več kot 40 milijonov knjižnih pol na leto. Predstavljen bo celoten program zgibalnikov modelov Ti, BH/CH, TH/KH in že omenjenega TH/KH 82-P.

Na tem področju razstavnega programa bo poudarek predvsem na sodelovanju s kitajskim poslovnim partnerjem Masterwork Machinery Co. Z njimi bodo predvsem nadgradili program obdelave/izdelave embalaže, svoje rešitve pa bodo predstavili v hali 1. Heideleberg bo glede teh sistemov izvajal storitve podpore. Videti bo možno izsekovalne sisteme serije Easymatrix in ProMatrix. Novost na Drupi bo visoko zmogljiv sistem izsekovanja razreda Peak-Performance z neporedno povezavo z delovnim sistemom Prinect.

Več informacij na www.heidelberg.com.