Dodelava

Vareo Pro še ena novost Müller Martinija


Müller Martini je med številnimi novostmi za lepljeno vezavo ponudil še sistem Vareo Pro.
Sistem za vezavo Vareo Pro je zasnovano s tremi sponami, ki omogočajo vezavo tiskovin s 1350 cikli na uro. Zasnovan je po predhodnem modelu Vareo, a so mu dodane številne nove funkcije. Novi Vareo Pro denimo uporablja tudi nov upravljalni vmesnik z na dotik občutljivim zaslonom, na katerem operater vidi vse ključne parametre vezave. Intuitivno zasnovan uporabniški vmesnik po navedbah proizvajalca omogoča krajše čase zamenjave opravil in same vezave.

Preberi več

Müller Martini: Nova linija Publica Pro


Müller Martini trgu ponudil linijo Publica Pro, ki je na voljo v treh različicah.
Kot naslednika linije lepljene vezave Kolbus KM 412 je švicarski proizvajalec strojev Müller Martini trgu ponudil novo Publica Pro, ki je na voljo v treh zmogljivostnih različicah z: 12.000, 15.000 in 18.000 cikli na uro. Novost je primerna za dodelavo obsežnih naklad revij, katalogov in revij.

Preberi več

MBO nedavno začel s spletno prodajo


V spletni trgovini MBO je na voljo več kot 500 nadometnih delov.
Podjetje MBO je na naslovu www.mbo-pps.com/shop javnosti ponudil spletno platformo za nakup in naročanje nadomestnih delov na debelo in drobno. Ta trenutno ponuja več kot 500 različnih artiklov, ki so po večini proizvedeni v portugalskem obratu MBO, kar pomeni, da je proizvodnja teh neodvisna od različnih dobavnih verig in z njimi povezanimi ozkimi grli.

Tecnau: Novi predstavitveni center


V predstavitvenem centru Tecnau si lahko obiskovalci ogledajo delovanje 10-ih dodelavnih linij.
Tecnau je na sedežu podjetja v bližini Milana (Italija) odprl nov predstavitveni center (Tecnau Experience Center - TEC). Objekt na 1500 kvadratnih metrih predstavlja deset različnih dodelavnih linij znamke Tecnau, te so na voljo za ogled delovanja v živo in virtualno.

Preberi več

MGI Jetvarnish 3D One tiskovinam doda vrednost


S sistemom MGI Jetvarnish 3D One lakirno sredstvo lahko digitalno nanašamo na širok nabor medijev, za natančnost nanosa pa skrbi patentirana tehnologija AIS.
V današnjem svetu je ponudba različnih izdelkov obsežna bolj, kot je to potrebno. Prav zato skrbniki blagovnih znamk želijo, da njihov izstopa med konkurenčnimi na isti trgovski polici, saj to zagotavlja ključne nakupne možnosti. Raziskave so dokazale, da bolj nakupujemo vizualno, prvi stik z izdelki je zato atraktivna embalaža, ki pritegne pozornost. V ta namen vam enem od prispevkov tokratnega izida predstavljamo nov sistem digitalnega lakiranja v ponudbi Konice Minolte Slovenija, to je sistem MGI Jetvarnish 3D One.

Preberi več

Tecnau predstavil novo rezalno linijo


Nova rezalna linija Tecnau Stack 1212.
Podjetje Tecnau je trgu predstavil nov sistem za razrez in zlaganje rezanih produktov, to je linija Stack 1212. Nov sistem je namenjen obdelavi pol formata B2+ z zmanjšanim obsegom ročnega upravljanja s polami in rezanimi produkti z avtomatizirano in povezano dodelavo razreza in zlaganja.

Preberi več