Dodelava

Müller Martini: Nov sistem za spenjanje


Müller Martini predstavil nov sistem za šivanje z žico z imenom Prinova.
Sistem Prinova, ki ga je Müller Martini predstavil trgu to jesen, je primeren za obdelavo manjših srednje velikih naklad. Opremljen je s podajalniki posameznih listov knjižnega bloka in ima zmogljivost obdelave z 9.000 cikli na uro.

Preberi več

Podjetje Kama ponudilo ComCut 76


Novi dodelavni sistem Kama ComCut 76 naj bi bil ekonomična alternativa prešam in valjčnim sistemom.
Podjetje Kama je trgu nedavno ponudilo nov sistem izsekovanja in slepega tiska. Po navedbah podjetja naj bi bil novi ComCut 76 zasnovan kot ekonomična naložba za nadomestitev starih preš in valjčnih sistemov. ComCut 76 ponuja profesionalno funkcionalnost v dodelavi po dostopni ceni - z vsemi ustreznimi aplikacijami omogoča dvakrat do trikrat višjo produktivnost v primerjavi z uporabo klasičnih starih strojev.

Preberi več

Valloy ponudil nov namizno izsekovalno rešitev


Podjete Valloy je predstavilo novo namizno izsekovalno rešitev primerno za izrez etiket.
Valloy je trgu nedavno ponudil novo rešitev Duoblade Petit, ki je kompaktno zasnovan digitalni namizni izsekovalni sistem, ki omogoča izrez etiket iz zvitka širine do 240 mm. Podoben je svoji bratski različici, sistemu Duoblade SX, ki je v osnovi ploterska rezalna rešitev z možnostjo izreza etiket iz zvitka širine do 340 mm. Obe napravi odlikujejo identične funkcije, to so možnost laminacije, razreza po konturi, ločevanje odpadka, obrezovanje robov. Konturno rezanje je natančno s toleranco največ 0,1 milimetra.

Preberi več

Horizon predstavil novo linijo proizvodov


Horizon je med drugim predstavil troreznik HT-300 z novo funkcijo dvojnega reza.
Nedavno konec septembra je proizvajalec dodelavnih rešitev Horizon prvič predstavil novosti serije iCE, poleg teh pa tudi delovni sistem v oblaku iCE Link. Novosti so bile prvič predstavljene v okviru dogodka Finishing-First v Quickbornu (Nemčija).

Preberi več

Hugo Beck organizira Dan odprtih vrat


Pogled na demo center Huga Becka v Dettingenu / Ermsu (Nemčija).
Hugo Beck, specialist za izdelavo in razvoj horizontalne tehnologije za izdelavo embalaže, organizira dneve odprtih vrat od 29. septembra do 1. oktobra 2020 na svoji lokaciji v Dettingenu / Ermsu (Nemčija). Prikazane bodo najnovejše strojne inovacije, pa tudi široka paleta rešitev za izdelavo trajnostne embalaže, ter rešitve avtomatizacije in industrije 4.0.

Preberi več

FKS nadgradil družino rešitev Docucutter


Novi FKS/Duplo Docucutter DC-618 se lahko uporablja kot popolnoma integriran sistem tiskarske proizvodne verige.
FKS je svojo serijo večfunkcijskih dodelavnih rešitev FKS/Duplo Docucutter razširil z dodatnim modelom Docucutter DC-618, ki predstavlja nadaljnji razvoj modela FKS/Duplo Docucutter DC-616 Pro. S hitrostjo obdelave do 23 listov na minuto je novi model več kot dvakrat hitrejši od predhodnega, upravljanje pa olajša 115-milimetrski na dotik občutljiv zaslon.

Preberi več