Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Razvojni skupini Alwan Color, eni vodilnih v razvoju rešitev barvnega upravljanja, in Digital Information, eni vodilnih v razvoju kontinuiranih programskih informacijskih sistemov, odslej ponujata kontinuirani nadzorni sistem, ki zanesljivo popolnoma samodejno upravlja proces tiska v skladu z zahtevami ISO 12647-2 in G7 .


Sistem sestavljajo: Alwan PRINT Standardizer, DI InkZone Move in DI InkZone Loop. Integracija teh rešitev v celostni sistem omogoča uporabnikom standardni tisk kadarkoli in kjerkoli.

Rešitev so razvili na zahtevo strank in obstoječih uporabnikov njihovih rešitev s potrebo po bolj zanesljivem, predvsem pa enostavnem upravljanju tiska v okviru zahtev uveljavljenih standardov tiska.  Zadnja različica  PRINT Standardizer je popolnoma inovativna rešitev s podporo funkcij, kot je InkZoneMove, prenovljen rastrski procesor in sistem neposredne analize z izdelavo poročil skladnosti tiska z zahtevami Fogra PSO/ISO-12647 in RIT PSA/ISO-12647.

DI InkZone programska rešitev pa igra pomembno vlogo v optimizaciji priprave tiska, kar posledično povečuje stroškovno učinkovitost na eni strani in dobičkonosnost na drugi.

Več informacij na www.alwancolor.com in www.digiinfo.com.