Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Manroland odslej ponuja model Roland 900 XXL z obračalnikom pol velikosti največ 1.310 x 1.870 mm. 64 A4 strani je od sedaj možno obojestransko potiskati v enem prehodu.


Roland 900 XXL z obračalnikom.

S pomočjo koncepta "One Pass Productivity" naknadni drugi tisk ni več potreben. Zaradi tega je stroj časovno učinkovit predvsem v smislu manj potrebnega pranja gum, manj potrebnih priprav tiska in pa tudi stroškovno bolj učinkovit v smislu manjše količine makulatur in hitrejše realizacije tiska z enim samim prehodom.

Tako imenovani XXL-Perfector je namenjen predvsem akcidenčnemu tisku običajnih papirjev in kartonov nižjih gramatur. Zato je primeren za izdelav reklamnih tiskovin in brošur formata A4. Stroj zagotavlja hitrost tiska po obeh straneh največ 10.000 pol/uro.


Nov obračalni sistem je zasnovan na sesalnih vodilih in zagotavlja kar se da optimalno kvalitetno vodenje tiskovnega materiala skozi proces obojestranskega tiska. Omembe vreden je tudi Inline Slitter, ki neposredno po tisku pred izlagalnim sistemom lahko reže pole vzdolž teka tiskovnega materiala.

Več informacij na www.manroland.com.