Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn

Manroland rešitve danes na voljo za manj investicijskega vložka.
Podjetje Manroland Sheetfeed s trženjsko kampanjo  »Več tiska za manj denarja (more press for less)« želi svojim uporabnikom zagotoviti še več koristi. Zgodba se začne že z zelo uspešnim življenjskim ciklom legendarnih tiskarskih strojev Manroland Hi Print. Z njihovim 20-letnim obstojem in več kot 30.000 nameščenimi tiskarskimi enotami po celem svetu podjetje Manroland Sheetfed s pomočjo povratnih informacij s strojev in strani uporabnikov stalno natančno spremlja njihov status oziroma odziv na tržne potrebe. Pri tem gre zahvala predvsem odzivnim uporabnikom strojev Manroland Hi Print, med katerimi so: Lana , Palladio East , Grafični oblikovalec , A&R Carton , EGP , DS Smith , Jamnik , Tuli , CPA , Green , Omikron , Publik , Offset Print , Soča Graphics , Etitex , Ma-Tisk , Alfa 2 , Margo-Art , Golbi Print , ST Komerc Print , Mladinska knjiga , ViPrint , Sutton , OG grafika , znanje , Graphomark , kocka , DTS … in mnogi drugi.

Pri snovanju povsem novega tiskarskega stroja Roland 700 Evolution so zato upoštevali vse zabeležene potrebe, kritike in smernice, rezultat je en boljših tiskarskih strojev doslej , ki temelji na najnovejši tehnologiji skupine Manroland. Po lansiranju novega tiskarskega stroja na trg so prejeli tudi nagrado Red Dot za industrijsko oblikovanje (najprestižnejšo nagrado za industrijsko oblikovanje na vsem svetu), pa tudi pohvale svetovne tiskarske industrije. Ustvarili so edinstven, sodoben in učinkovit stroj za tisk embalaže, založništvo, komercialni in varnostni tisk ter druge potrebe ofsetnega tiska na trgu. Vključili so najbolj inovativne merilno nadzorne postopke, sistem za najhitrejšo menjavo plošč, edinstvene sisteme upravljanja barv in vlaženja, nov način obračanja pole in najsodobnejše možnosti lakiranja. V zasnovi stroja je bila ekološka prioriteta Manrolanda tudi komponenta visoko energijske učinkovitosti.

V Manroland-u Sheetfed so ponosni, da so tiskarji jadranske regije hitro doumeli naštete prednosti stroja Evolution, zato vse v uporabi lahko najdete tudi na lokalnem tržišču. Trenutno izvajajo namestitev že drugega stroja Evolution, in sicer modela Evolution R 706 LV (formata 3B / B1 s šestimi tiskarskimi enotami in lakiranjem, v obratu tiskarne Palladio East. Nedavno so podpisali tudi pogodbo z enim najbolj priznanih tiskarn v jadranski regiji, to je tiskarna EGP. Opremili se bodo z najnovejšim strojem Evolution s šestimi tiskarskimi enotami in popolnoma avtomatizirani funkcijami.

Nedavno so javnost obvestili tudi o uspešni namestitvi in uporabi novega stroja Roland 705 3B Evolution v eni od južnokorejskih tiskarn, ki je v enem letu naredila več kot 60 milijonov odtisov, samo v prvih devetih mesecih kar 50 milijonov. Dosežek zagotovo potrjuje raven učinkovitosti strojev Manroland.

Da v Manrolandu zadostijo potrebe trga so izvedli tudi številne ukrepe reorganizacije pod načelom »vse pod eno streho«, kar pomeni vzpostavitev dodatnih novih proizvodnih linij za izvedbo celostnih in raznolikih naročil na enem mestu v najkrajšem roku. V svoj portfelj so nedavno vključili nov stroj serije Evolution  formata 6B (B0), nova sta tudi dva modela R 700 Evolution  in R 900 Evolution. Portfelj strojev Evolution Hi Print tako ponuja več formantih različic vse od malih do velikih XXL.

Rezultati prizadevanj reorganizacije skupine Manroland so zato že vidni, saj ostajajo dobičkonosna družba, brez kreditov oziroma zadolževanj, brez odpuščanja na kateremkoli področju delovanja po vsem svetu. Odslej lahko z vami zgradijo celo strateško partnerstvo, ki je prilagojeno vašim specifičnim potrebam in hkrati po privlačnejših nižjih cenah, bolj dostopnih kot kdajkoli prej. Zato lahko trdijo, da ponujajo najboljše stroje, ki so jih kdajkoli proizvedli, za manj vložka.

 Več informacij na www.manrolandsheetfed.com .