Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20191118 kba k2019 evo xc
Nov fleksotiskarski sistem Evo XC Flexotecnica.
Na nedavnem sejmu K2019 v Düsseldorfu (Nemčija) sta podjetji Koenig & Bauer Kammann in Koenig & Bauer Flexotecnica predstavili tiskarske sisteme za potisk predmetov iz stekla, kovine in plastike. V živo sta bila predstavljena nov fleksotiskarski sistem Evo XC Flexotecnica in K15 M18 Kammann. Bistvo razstavnega prostora so bile predvsem sodobne digitalne tiskarske rešitve z večjo izhodno zmogljivostjo in možnostjo potiska predmetov kompleksnejših geometrijskih oblik. Za omenjene rešitve je podjetje Kammann predstavilo tudi številne strojne rešitve dodelave.
Sistem Evo XC je nov, kompaktno zasnovan 8-barvni CI-fleksotiskarski sistem s centralnim tiskovnim valjem. Na voljo je v dveh osnovnih različicah, ki omogočata iztis dolžine do 850 mm. Konfiguracija sistema vključuje številne izboljšave in integrirano aktualno tehnologijo učinkovitejšega sušenja in inovativnega upravljanja tiska. Koenig & Bauer je v sestav integriral tudi funkcije koncepta Energy Saving Package, ki zagotavlja manjšo porabo energijo tudi med samo produkcijo.

Podjetje Koenig & Bauer Kammann je na sejmu predstavilo še popolnoma avtomatiziran univerzalni stroj za deklaracijski tisk tipa K15 M z 18 različnimi delovnimi agregati. Sistem je zasnovan z aktualno sodobno tehnologijo robotiziranega vlagalnega in izlagalnega dela, sodobno tehnologijo sitotiska in učinkovitega sušenja ter inovativnega upravljanja in nadzora sistema s pomočjo kamer.

20191118 kammann K15
Sistem za dekoracijski tisk Kammann K15.


Posebna predstavljena novost je bil tudi sistem za digitalne plastifikacije, Kammann Digital Foiling. Na način preganja omogoča aplikacijo folije na različne umetne materiale s pomočjo digitalne tiskarske aplikacije veznega premaza na obdelovanca.

Več informacij na www.koenig-bauer.com.