Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20181130 manroland 1000 evolution
Evolution – trajna zgodba uspeha.
Impresivni uspeh prodaje in uveljavljenosti tiskarkskih enot Roland 700 Evolution se nadaljuje - 17. oktobra 2018 je proizvodna linija obrata Manroland Sheetfed v nemškem Offenbachu zabeležila 1000. proizvedeno tiskarsko enoto EVOLUTION. Prva izdelana je bila nameščena v avstrijski tiskarni Samson Druck. Aktualna 1000. prodana enota pa je del ofsetnega tiskarskega stroja s šestbarvno zasnovo, dvema lakirnima enotama in široko paleto dodatne opreme. Nameščen bo v belgijski komercialni tiskarni Impritex v Wavre-ju.

Od uvedbe na tržišču leta 2014 je bil model tiskarske enote Roland 700 Evolution nadgrajen s številnimi tehničnimi izboljšavami, kot je denimo simultano umeščanje tiksovnih plošč SPL - Simultaneous Plate Loading, ki v procesu menjave plošč omogoča sočasno pranje valjev in gumijastih prevleklošče. Najaktualnešja novost modela Evolution pa je funkcija avtomsatizirane menjave plošče za lakiranje (PPL - Power Plate Loading), ki predvsem omogoča hitrejšo in enostavnejšo menjavo tiskovnih opravil.

Fleksibilna uporaba funkcij je glavna značilnost enot Roland 700 Evolution, ena poglavitnih je tudi združljivost tiskarskih enot z običajnimi tiskarskimi barvami in UV-barvami. Novo zasnovan sistem odstranjevanja kontaminirane UV-emulzije in avtomatsko doziranje čistila omogočata hiter prehod z UV-načina tiska na tisk z uporabi klasičnih barv.

Poleg številnih tehničnih inovacij, ki jih je bila deležna tiskarska enota Roland 700 Evolution, je Manroland Sheetfed ponudil tudi paket vzdrževanja teh, imenuje se ProServ 360 °. Ta uporabnikom tovrstnih tiskarskih strojev zagotavlja pogodbeno vzdrževanje z rednimi pregledi za obdobje dveh let od vgradnje, oddaljene preglede in vzdrževanje stroja preko spleta ter analizo zanesljivosti delovanja in priporočila glede potencialnih izboljšav.

Tiskarski stroj Roland 700 HiPrint in Direct Drive sta bila pomemben dejavnik uspešnosti že omenjenega tiskarskega podjetja Imprintex pri izvozu tiskanih izdelkov v številne države, nov model tiskarskega koncepta Roland 700 Evolution pa jim od namestitve zagotavlja kombinacijo najboljših značilnosti obeh strojev. Na podlagi pozitivnih izkušenj je tiskarna Imprintex že naročila popolnoma opremljen model stroja Roland 706 LTTLV Evolution, ki je bil posebej prilagojen večjemu obsegu proizvodnje. Glavni poudarek izbrane konfiguracije stroja je njegova najvišja možna produktivnost. Njegova posebnost so tudi popolnoma avtomatiziran sistem vlaganja z neprekinjenim obratovanjem, nadgrajen sistem izlaganja, rolomat in nadgradnja sistema za neposredno povezavo z logističnim sistemom AUPASYS, kar tiskarni Imprintex zagotavlja najboljše pogoje za optimalno konkurenčnost na trgu.

Tiskarske enote serije Evolution so nameščeni v več kot 35 državah in različnih tržnih segmentih in področjih uporabe, kar je zadosten dokaz, da so rešitve serije Roland 700 Evolution vsestranske za kakršenkoli trg.

Več informacij na:

Mario Pećarina
Vodja prodaje pri manroland Adriatic d.o.o.
T: +385 1 5559 531
M: +385 98 380 968
S: www.manrolandsheetfed.com
E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.