Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Quato je predstavil nov sistem ekranskega korektnega predogleda za primer neposredne uporabe tega na tiskarskem stroju oziroma kot del nadzorne mize s svetlobno kabino.
 

Da je zagotovljen korektni prikaz tudi pod standardiziranimi pogoji svetlobnih kabin, je potrebno uskladiti svetlost s pomočjo ustreznega ekrana, ki predstavlja del sestava omenjenega ekranskega predoglednega sistema Quato Proof View 700. Že samo ime pove, da je največja svetlostna zmogljivost ekrana 700 cd/m2. To omogoča, da zagotovimo standardne pogoje prikaza v okviru standarda ISO3664.

Po mnenju proizvajalca novi monitor korektno simulira vse pomembnejše standardne tiskarske pogoje, ki so definirani s pomočjo barvnih opisov, kot so: »ISO Coated v2«, »Newspaper - ISOnews26v4«, »Weboffset« ... Monitor je osnovan na matrični tehnologiji S-IPS TFT, kar zagotavlja širok vidni kot opazovanja v smislu barvne in svetlostne konsistentnosti prikaza. Monitor oziroma njegov prikaz je certificiran s strani organizacije UGRA s pomočjo nadzorne opreme UDACT.

Ostale odlike ekrana so poleg matrice S-IPS zagotvaljanje svetlosti s pomočjo CCFL, neposredna barvna korekcija s 3 x 12-bitno LUT tabelo pri 36-bitni ločljivosti, 36-bitno natančno umerjanje, 30-bitni barvni opis, svetilnost do 700 cd/m2, kontrast 1000:1 in umeritvena programska oprema iColor Display.

Za več informacij kliknite tukaj.