Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20180205 bobst 20seven
Premierna predstavitev bo okviru lastnega predstavitvenega dogodka 27. do 28. februarja letos.
Podjetje Bobst organizira lastni sejemski dogodek, ki bo 27. in 28. februarja v kompetenčnem Bobstvoem centru Bielefeld (Nemčija). Predstavili bodo svoj nov fleksotiskarski sistem s centralnim valjem, to je stroj 20Seven. Predstavljen bo v kontekstu predstavitve večbarvnega fleksotiska. Nov sistem omogoča tisk z do sedmimi barvami.

Po navedbah proizvajalca bodo večbarvne upodobitven tehnike predstavljene v fiksen večbarvnem nizu, seveda pa je ustrezen niz odvisen od tehnike tiska, materialov, pristopa, želje skrbnikov blagovnih znak … Dogodek bo predvsem enkratna možnost spoznati novosti večbarvnega tiska, vzpostaviti dialog s priznanimi strokovnjaki s področja razvoja tovrstnih rešitev, skrbniki blagovnih znamk in proizvajalci ter dobiti odgovore in mnenja glede različnih tiskarskih zagat večbarvne produkcije.

Bobst bo v okviru dogodka in predstavitvenega centra predstavil tudi program e-storitev, ki so na voljo za odpravljaje proizvodnih težav, spremljanja proizvodnje in povečevanja produktivnosti te. Tako e-storitve, kot tudi predstavitveni center so namreč namenjeni usposabljanju, raziskavam in razvoju.

Več informacij na www.bobst.com.