Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20170716 bobst k5 expert
Bobstov K5 Expert za vakuumsko metalizacijo tiskovin.
Podjetje Bobst bo tudi letos navzoče na sejmu Labelexpo Europe, ki bo v Bruslju (Belgija) od 25. do 28. septembra. Na razstavnem prostoru bodo tudi letos predstavili svoje inovativne rešitve, ki zagotavljajo nove poslovne možnosti.

Obiskovalci bodo podrobneje lahko spoznali ožje in srednje široke sisteme neskončnega tiska z moduli UV-fleksotiska: linije M5X, M1 in M6. Predstavljene bodo tudi najnovejše dodane funkcionalnosti za tisk/izdelavo etiket in gibke embalaže. V živo bo demonstrirana tudi njihova izboljšana produkcijska zmogljivost.

Spoznati pa bo možno tudi sorodne druge rešitve neskončnega tiska in izdelave/dodelave etiket. Sem sodijo tudi sistemi, kot so CI flexo, gravurni in laminirni sistemi. Posebej bo poudarek na rešitvah, ki tiskarjem zagotavljajo racionalno in učinkovito izvedbo naročil manjših naklad.

Predstavili bodo tudi dodelavne sisteme za silikoniziranje, nanašanje lepilnega sloja in metalizacijo s premazovanjem in vakuumom, med njimi bosta predstavljena tehnološka koncepta K5 EXPERT in AluBond®.

Več informacij na www.bobst.com.