Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20170303 Micro Clean IQ
Inteligenti vmesnik podjetja Flexo Concepts upravlja proces čiščenja aniloks valjev fleksotiskarskih sistemov.
Podjetje Flexo Concepts razvija in proizvaja rešitve za fleksotiskarska okolja. Znani so po rešitvah, kot so rakli Truepoint in opremi za čiščenje aniloks valjev Micro-Clean. Aktualna novost podjetja pa je inteligentni vmesnik čistilne opreme, to je Micro-Clean IQ. Ta poenostavlja proces čiščenja fleksotiskarskih aniloks valjev.

Micro-Clean IQ omogoča shranjevanje do 30 specifičnih definicij čiščenja glede na parametre aniloks valjev. Uporabniki lahko v definicijah definirajo tudi dele valjev, ki zahtevajo dodatno čiščenje. Čiščenje lahko tudi enostavno prekinejo, nastavijo ustreznejše parametre čiščenja in le tega ponovno zaženejo. Vse funkcije čiščenja pa so enostavno dostopne preko na dotik občutljivega zaslona. Vmesnik proces čiščenja stalno nadzira in arhivira učinkovitost le tega za morebitno končno izdelavo poročila uspešnosti procesa čiščenja.

Micro-Clean samočistilni sistemi so suhi posredni sistemi, ki za čiščenje uporablja zrak pod visokim tlakom, ki z aniloks valjev odstrani delce umetnih mas, zasušeno barvo in druge delce. Na trgu so uveljavljeni že 25 let, odlikujejo pa jih nizki stroški obratovanja, vzdrževanja in okoljska sprejemljivost. Nov inteligentni vmesnik Micro-Clean IQ je del standardne konfiguracije vseh novih čistilnih sistemov Flexo Concepts.

Več informacij na www.flexoconcepts.com.