Link Label: Evropska premiera Link 330

20151019 Link Label r Link 330
Semi-rotacijski ofsetni tiskarski sistem Link 330 proizvajalca Link Label za produkcijo etiket.
Prvič v Evropi je podjetje Link Label predstavilo novo semi-rotacijski ofsetni tiskarski stroj Link 330, ki je z kratkimi pripravljalnimi časi namenjen produkciji etiket manjših in srednje velikih naklad. Predstavlja alternativo digitalnim tiskalniškim sistemom, omogoča pa tudi produkcijo občasnih večjih naklad.

Sestav v osnovi vključuje avtomatiziran sistem upravljanja napetosti materiala vse od odvijalca do navaijalca v zvitek. Vsak tiskovni agregat je voden s pomočjo osmih neodvisnih servo-pogonov, ki samodejno skrbi za zanesljivo nemoten tek tiska vse od zagona do zaustavitve. Posebnost je tudi funkcija samodejnega pranja valjev, ki je vodeno na osnovi nastavitev periodike pranja. Sestav vsakega tiskarskega agregata so tudi štirje oljno hlajeni valji.

Sistem Link 330 je možno nadgraditi z enotami za direktno lakiranje, izsekovanje, slepi tisk, preganje s hladno folijo ali premazovanje v sitotiskarksi tehniki. Osnovna konfiguracija vključuje 4 barvne ofsetne tiskarske agregate, UV-sušilni modul, fleksotiskarski premazovalni člen, izsekovalni modul in modul preganja s hladno folijo.

Novost v portfelju rešitev Link Label je tudi digitalno voden in neodvisen sistem plastificiranja z vročo folijo, H 320 D.

Več informacij na www.linklabel.com.