Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20150825 Gidue-M4-M6
Dve novi strojni konfiguraciji za tisk iz zvitka prvič predstavljeni na sejmu Labelexpo Europe 2015.
Italijanski proizvajalec strojev za produkcijo embalaže in etiket Nuova Gidue bo na prihajajočem sejmu Labelexpo Europe 2015 (29. september do 2. Oktober) predstavil dve popolnoma novi digitalizirani fleksotiskarski liniji. Linija M4 (širine 430 mm) je tiskarska linija za tisk etiket in gibke embalaže z izjemnim skladjem pri vseh hitrostih produkcije. M6 (širine: 670 mm) pa je tiskarski fleksotiskarski sestav namenjen posebej produkciji gibke embalaže.

Obe konfiguraciji bosta vodeni s pomočjo avtomatiziranih orodij delovnega sistema Gidue. S pomočjo različice M4 bodo predstavili konfiguracijo s tiskovnimi cilindri, z različico M6 pa konfiguracijo z uporabo tiskovnih rokavov. S predstavitvijo v živo bodo javnosti predstavili enostavno in avtomatsko menjavo nalogov in časovno učinkovito pripravo tiska, ki zahteva zgolj in največ 10 m potiskanih makulatur.

Gidue bo predstavil tudi svoj razvojni projekt Revo (z uporabo sedem barvne reprodukcije in odtisi širšega barvnega prostora). Predstavili bodo tudi koncept »Non-Stop Digital Flexo« na liniji M6 s samodejnim odvijalcem in navijalcem zvitka.

Za področje produkcije živilske embalaže bo podjetje Gidue predstavilo tudi UV-tehnološke rešitve.

Vse novosti bodo predstavljene skupaj s skupino Bobst, ki je od nedavnega 65-odstotni lastnik podjetja Nuova Gidue.

Več informacij na www.gidue.com.