Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
X-Rite je nedavno predstavil novo platformo spektrofotometrov Exact z novo funkcijo skeniranja (Scan). Pripadajoča programska oprema pa za upravljanje uporablja tako imenovano funkcijo semafor.

 

Nova funkcija Scan omogoča enostavno preverjanje korektnosti obarvanja odtisov.

X-Rite je nedavno najavil prihod novega koncepta spektrofotopmetrov Exact Scan, ki razširja funkcionalnost osnovne platforme spektrofotometrov Exact. Razširja predvsem funkcije za nadzor kvalitete tiska komercialnih tiskovin in embalaže.

V povezavi s programsko opremo Ink KeyControl proizvajalca X-Rite nova različica inštrumentov Exact Scan predstavlja ugodno možnost barvnega upravljanja. Ink KeyControl zagotavlja časovno učinkovitejšo pripravo tiska po barvnih conah. Vrednotenje je enostavno po principu semaforja z opozorilnimi rdečimi, oranžnimi ali zelenimi signali uporabniškega vmesnika, kar zagotavlja kar se da hitro in pregledno pripravo.

Nov koncept X-Rite-ovih barvno upravljalnih možnosti zagotavlja predvsem nadzor kvalitete tiska embalaže (fleksotisk, ofsetni tisk, ... ), cenovno je posebej namenjen tiskarjem, ki so investirali v starejše modele ofsetnih strojev, ki nimajo še integriranega sistema nadzora tiska.

Več informacij na www.xrite.com.