Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Müller Martini je nedavno slavil več razlogov za praznovanje: 50-letni jubilej in odprtje novega središča Print Technology Center.
 

Tiskarska rešitev Müller Martini s podrpto tehnologijo VSOP.

Od 6. do 7. maja letos so obiskovalci na dnevih odprtih vrat spoznali strokovnjake, ki so razvijali tiskarski stroj Concepta in variabilno formatno rešitev VSOP. V živo je bilo možno tudi videti delovanje omenjenega sistema.

Podjetje Müller Martini trenutno ponuja štiri vrste tiskarskih strojev: Alprinta in Concepta, ki sta namenjeni tisku pošte, komercialnemu tisku, varnostnemu tisku in farmacevtskih prilog. Alprinta V in sistem VSOP predstavljata idealno kombinacijo za tisk etiket, fleksibilne embalaže in kartonske embalaže.

Kaj vse je mogoče z današnjo rotacijsko ofsetno tehnologijo, je bilo v živo predstavljeno na dnevih odprtih vrat:  ofsetni tisk, integracija enot s flekso tiskom, globokim tiskom ali sitotiskom, luknjanje in perforianje, izlaganje zvitkov ali pol, zgibanje, vzdolžno in prečno rezanje, samodejni nadzor skladja, neposredni video nadzor, UV-sušenje, integracija neposrednih dodelavnih funkcij. Vse to po besedah proizvajalca v enem samem stroju.

Posebna tema predavanj je bila izdelava oziroma tisk embalaže z ofsetnim tiskom, kot je na primer variabilni ofsetni tisk z rokavi, ki je posebej primeren za komercialni in varnosti tisk in tisk farmacevtske embalaže.

Poleg rešitev müller Martini se je s svojimi rešitvami predstavilo tudi 20 poslovnih partnerjev s področja priprave na tisk, avtomatizacije, sušenja tiskovin, nadzora kvalitete tiska, končne dodelave/obdelave dodelavo.

Več informacij na www.mullermartini.com.