Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Techkon je nadgradil obseg svojih rešitev z novo ročno merilno napravo. Merilna naprava Dens naj bi tiskarjem predstavljala finančno bolj dostopen inštrument za nadzor kvalitete tiska. Nov model naprave je bil prvič predstavljen na letošnjem sejmu Ipex v Londonu.


Nov cenovno dostopnejši merilni inštrument Dens (tri v enem).

Kompaktna merilna naprava je na voljo z aluminijastim ohišjem. S pomočjo emitirane svetlobe vrednoti barvne procesne barve štiribarvnega tiska. S pomočjo posebne svetlobe pa omogoča presevanje svetlobnih materialov in tako tudi vrednotenje denimo filma. Za vizualno oceno pa je integrirana tudi povečevalna leča.

S pomočjo barvnega zaslona naprave le ta prikazuje: optično jakost obarvanja, raster tonske vrednosti in sivo ravnovesje. Upravljaje naprave je enostavno s pomočjo le treh gumbov.


Naprave odlikuje nova generacija svetlobnih virov z dolgo življenjsko dobo (LED-diode), ki s pomočjo večkanalnega barvnega tipala zagotavljajo konsistentne in zanesljive meritve. Inštrument je napajan s pomočjo Litij-ionske baterije, ki jo je možno polniti preko USB-kabla.

Več informacij na www.techkon.com.