Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Skupina Digital Information ponuja barvno upravljalne in nadzorne rešitve, ki omogočajo nadgradnjo tudi starejših ofsetnih strojev z optičnimi kamerami za neposredno vrednotenje in barvno upravljanje tiska. Predstavili jih bodo na letošnjem Ipexu 2014.


Ink Zone Control primeren za skoraj vsak klasičen ofestni tiskarski stroj.

Podjetje Digital Information obljublja, da bo s predstavitvijo barvno nadzornega sistema Ink Zone Control klasičnim tiskarjem ponudilo sodobno orodje za vrednotenje in barvni nadzor tiska po zmerni ceni.

Ink Zone Control podpira merilne inštrumente proizvajalcev Lithec, Konica Minolta, X-Rite in Techkon. Omogoča integracijo nadzornega sistema optičnih kamer v nadzorno oziroma barvno upravljano konzolo za krmiljenje stroja. Nadzor tiska tako lahko izvajamo v skladu s poljubnim mednarodno uveljavljenih standardom za tisk oziroma barvnim opisom.

Ink Zone Control proizvajalca Digital Information praktično omogoča komunikacijo sistema optičnih kamer  s krmilnimi konzolami tiskarskih strojev Heidelberg, KBA, Manroland, Komori, Ryobi ali Mitsubishi. Omenjen sistem je modularna rešitev in ga je možno funkcionalno dopolniti s funkcijami, kot so arhiv nastavitev barvnih con, poročanje barvnega nadzora in vtičnikom za integracijo rešitve Ink Zone Instrument Flight proizvajalca System Brunner.

Več informacij na www.digiinfo.com.