Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Fujifilm Europe je ponudil novo spletno podstran (www.pro-t3.com) svojega portala, s katero želi osveščati tiskarje glede prednosti uporabe kemijsko neodvisnih tiskarskih plošč HD PRO-T3 in tovrstne tehnologije. S petimi ključnim informacijami na tej podstrani zagotavljajo višjo stroškovno učinkovitost.


Zahteve komercialnih tiskarjev po vse večji učinkovitosti procesov so vse večje v smislu, da so njihove storitve konkurenčne na trgu. Dejstvo, ki z dneva v dan zaostruje te zahteve je uvedba digitalnega tiska in razvoj le tega. Prav zato morajo svoje procese nadgrajevati tudi komercialni klasični tiskarji in ena takšnih optimizacij je zagotovo uvedba kemijsko neodvisnih plošč.

Nova podstran konkretno obravnava novo generacijo tiskovnih plošč HD PRO-T3, prednosti uporabe le teh pa lahko enostavno posplošimo na vse doslej tovrstno razvite rešitve.

Brillia HD PRO-T3 je na kratko kemijsko neodvisna tiskovna plošča, ki v izdelavi tiskovne forme eliminira uporabo razvijalca, dodatne kemije, gumiranega sredstva in vode. Enostavno predstavlja rešitev najhitrejše izdelave in namestitve plošče na tiskarski stroj, zato kot taka predstavlja poleg stroškovne tudi časovno učinkovito rešitev.

Več informacij na www.pro-t3.com.