Priprava

Esko: Print Control Wizard 20.1


Nova različica programske rešitve Print Control Wizard 20.1 je namenjena vse, ki v tisku uporabljajo v valoviti karton.
Esko je nedavno ponudil novo različico programske rešitve Print Control Wizard 20.1 za tisk valovitega kartona, podpira tudi dobavitelje tega. Na ta način omogoča hitrejšo proizvodnjo embalaže in drugih aplikacij iz valovitega kartona, upodobitev boljše kakovosti in vse to z nižjimi proizvodnimi stroški.

Preberi več

Callas Software: PDF Toolbox v12


Urejanje posameznih korakov z vmesnikom Quick-Fix-Engine Callasovega orodja PDF Toolbox 12.
Callas Software je objavil novo različico 12 orodja PDF Toolbox, rešitve za preverjanje in urejanje PDF-predlog. Najpomembnejša novost orodja je vmesnik Quick-Fix-Engine za hitro nastavitev urejanja obsežnejših PDF- datotek, posebnost je tudi barvna primerjava z možnostjo barvnega urejanja PDF-datotek. Nova različica že podpira aktualno nadgradnjo macOS Big-Sur.

Preberi več

Cron nedavno predstavil nove osvetljevalke


Cron je ponudil dve novi CTP-osvetljevalki.
Podjetje Cron je svojo ponudbo CTP-sistemov nadgradilo z dvema novima modeloma, CTP-4613T in CTP-4617T, ki sta predvsem energijsko bolj učinkovita. Oba imata povečano kapaciteto zalogovnika plošč, nakladalne enote omogočajo hrambo 100, 500 ali 1500 plošč. Na voljo je tudi večkasetna nakladalna enota.

Preberi več

Screen & CGS Oris predstavila barvno novost


Nova rešitev za skladnost posebnih barv po barvnem podatkovnem standardu CxF zagotavlja višjo stopnjo učinkovitosti.
SCREEN Graphic Solutions in CGS ORIS sta razvila novo tehnologijo, ki prihrani čas in zagotavlja, boljše tiskovne rezultate v upodobitvi posebnih barvnih odtenkov. Razvita je bila tudi v skladu s potrebami po neodvisnih rešitvah za upravljanje barv. Nova rešitev se imenuje CGS ORIS CxF Toolbox.

Preberi več

OneVision: Nova različica WorkSpace Pro X

20201126 Workspace Pro X
Posnetek zaslona konfiguracije obdelave podatkov v novem okolju Workspace Pro X.
Odprt sistem je ponudnikom grafičnih storitev bistvenega pomena v zagotavljanju omrežno povezane proizvodnje 4.0. V ta namen je podjetje OneVision nadgradilo rešitev delovnega okolja Workspace Pro X tako, da vključuje nove funkcionalnosti, ki še bolj celostno povezujejo vse sisteme proizvodnega procesa vse od dohodnih naročil do končne dodelave tiskovin.

Preberi več

Esko celostno predstavil platformo različice 20.1


Nove programske rešitve Esko zagotavljajo več prilagodljivosti in zmogljivosti izdelave embalaže.
Strokovnjak za razvoj programske in strojne opreme za področje izdelave embalaže, Esko, je nedavno svojo programsko platformo posodobil na različico 20.1. Hkrati s celostno predstavitvijo te je belgijsko podjetje napovedalo tudi nove strojne rešitve, ki bi morale v kombinaciji s programsko opremo strankam ponuditi več funkcionalnosti na področju izdelave embalaže, etiket in tiska velikega formata.

Preberi več