Monotype ponuja pisave House Industries


Pisave House Industries lahko odslej licencirate tudi preko platforme Monotype.
Nenavadne pisave ameriškega oblikovalca, to so House Industries, so odslej del platforme Monotype. Sodelovanje z grafičnim umetnikom in oblikovalcem omogoča lažji dostop in uporabo njegovih atraktivnih pisav z ustrezno licenčno osnovo.

Pisave House Industries lahko zdaj licencirate neposredno preko platforme Monotype. Pisave House imajo izrazit slog, denimo geometrijski slog različice Sans Neutraface, medžanrski slog družine pisav Chalet (tri slogovne različice), serifni in dekorativni različice Municipal ali značilen za blagovne znamke Luxury (s stili Platinum, Gold, Diamond).

Oblikovalska hiša House Industries je sodelovala z najboljšimi oblikovalci tipografije, da bi razširili slogovno raznolikost lastne knjižnice pisav. Sodelovali so denimo z Lauro Meseguer, Christianom Schwartzom, Erikom van Bloklandom, Ed Benguiatom, Mitjo Miklavčičem in Dinom Sanchezom. Pisave House Industries so odslej integrirane v rešitev Monotype Enterprise Font Solution, platformo v oblaku za iskanje, preizkušanje, namestitev in skupno rabo pisav, na voljo pa bodo tudi v drugih spletno orientiranih tržnih kanalih, kot je myFonts.

Več informacij na www.monotype.com.