GMG ColorProof GO: Nadzor iz brskalnika


GMG ColorProof GO omogoča nadzor na opravili tiska od koderkoli in kadarkoli.
GMG ColorProof GO je nova rešitev podjetja GMG, ki omogoča kontrolo vhodnih datotek za tisk in sam nadzor tiska na daljavo enostavno preko spletnega brskalnika neodvisno od operacijske platforme. Na ta način je zagotovljena višja raven prilagodljivosti in produktivnosti ter nenazadnje nadzor tudi preko mobilnih naprav, torej od koderkoli in kadarkoli.  Z novim spletno orientiranim uporabniškim vmesnikom GMG ColorProof GO lahko uporabniki upravljajo in izvajajo preizkusna opravila iz skoraj vseh elektronskih naprav. Novost je nadvse dobrodošla zaradi vse več primerov mobilnega dela in aktualnega trenda dela od doma.

GMG ColorProof GO poleg višje stopnje prilagodljivosti s svojim intuitivnim uporabniškim vmesnikom zagotavlja tudi bolj učinkovito delo. Opravilo enostavno zaženemo na daljavo s preprosto funkcijo "Povleci in spusti", s katero želeno vhodno datoteko spustimo v ustrezno polje, glede na katero se datoteko ustrezno analizira in po potrebi obdela. Z GMG ColorProof GO po navedbah proizvajalca lahko na daljavo upravljamo tudi vse z njim povezane sisteme, denimo izvedemo umerjanje naprave s katere koli delovne postaje ali pametnega telefona. Z GMG ColorProof GO enostavno izvajamo različna opravila nadzora in potrjevanja na daljavo, zato operaterju ni več potrebno po izpise hoditi do tiskalnika ali prostorov, v katerem se ta nahaja.

V omrežju rešitve GMG ColorProof GO lahko uporabnike dodajamo enostavno kar preko elektronske pošte, njihove vloge dela in privilegije pa prilagojeno in poljubno upravljamo. Do rešitve GMG ColorProof GO lahko v danem trenutku dostopa poljubno število uporabnikov, njeno delovanje pa je zanesljivo.

Več informacij na www.gmgcolor.com.