pdfaPilot 9 vodi v več avtomatizacije

20200210 pdfaPilot 9
Nov urejevalnik delovnih tokov in dodane funkcije tega zagotavljajo enostavnejšo in učinkovito izdelavo kompleksnih procesov obdelave podatkov.
Podjetje Callas Software je poleg ostalih novosti v novem letu ponudil tudi novo različico orodja pdfaPilot 9. Popolnoma prenovljen vmesnik urejanja grafično poenostavlja izdelavo kompleksnih podatkovnih delovnih procesov. Avtomatizacija delovnih procesov obdelave PDF-dokumentov je na ta način tudi bolj učinkovita. Za bolj napredno upravljane delovnih tokov je na voljo tudi kopica novih funkcionalnosti.

Prenovljen grafični vmesnik za izdelavo in upravljanje obstoječih delovnih tokov v različici pdfaPilot 9 omogoča enostavnejše in bolj učinkovito delo s pomočjo uporabe programskih modulov označenimi s posebnimi na prvi pogled prepoznavnimi grafičnimi simboli. Delovne tokove sestavljamo enostavno na način povleci in spusti. Na tak način enostavno  avtomatiziramo procese obdelave PDF-datotek, kot so preverjanje, dodajanje/spajanje, urejanje datotek in drugo.

Za več prilagodljivost v uporabi delovnih tokov na osnovi vročih vhodnih map nova različica omogoča definicijo dodatnih parametrov obdelave PDF-datotek z definicijo posebnih digitalnih delovnih nalogov (Job Tickets). Procesiranje datotek lahko v novi različic avtomatiziramo celo s prepoznavanjem QR-kod, ki omogočajo variabilno prilagojeno obdelavo, na ta način denimo lahko učinkovito enostavno razporejamo predloge transakcijskih opravil.

Več informacij na www.callassoftware.com.