Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Enfocus predstavlja zadnjo rešitev svojega razvoja, to je »PitStop Connect«. Predstavlja vez med založniki/tiskarji in oblikovalci.


Z drugimi besedami rešitev »PitStop Connect« na strani oblikovalcev zagotavlja izvoz zadovoljivih PDF datotek za nadaljnjo obdelavo pred tiskom. Deluje na principu enostavne izdelave samostojnih neodvisnih aplikacij preverjanja v skladu z želeno PDF specifikacijo tiskarne. Tiskarna posreduje aplikacijo oblikovalcu, ki si jo namesti na namizje in s preprostim prenosom PDF izdelane datoteke na ikono omenjene aplikacije le ta oblikovalcu javi ustreznost izdelane PDF datoteke.


»Connector« hkrati omogoča tudi neposredno posredovanje datoteke rezultata pregleda v obliki datoteke PDF tiskarni, omogoča tudi dodajanje meta-podatkov v sam PDF za povečano avtomatizacijo nadaljnjega procesa obdelave podatkov s strani tiskarne, v kolikor ta v svoje produkcijskem procesu uporablja rešitev »Switch«.

PitStop Connect na ta način prihrani dragocen čas, hkrati pa tudi denar založniku in oblikovalcu. Predstavlja tudi zanesljiv korak kakovostnejšega nivoja produkcije.

Za več informacij kliknite tukaj.
Za več informacij o podjetju Enfocus na prireditvi Ipex kliknite tukaj.