Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20190324 mimaki simple pop
Simple POP omogoča enostavnejše in kreativnejše snovanje promocijskih predlog.
Mimaki Europe, vodilni proizvajalec tiskalniških in rezalnih rešitev, je javnosti predstavil programsko novost Simple POP, ki vsem na področju aranžiranja trgovin omogoča enostavnejše in kreativnejše snovanje promocijskih predlog. Rešitev je namreč opremljena s številnimi tovrstnimi v naprej oblikovanimi predlogami.

Raznolikost promocijskih aplikacij v dekoraciji in opremi prodajaln je zelo obsežna. Vsem pa je skupna časovno kratkoročna promocijska aktualnost, saj je ta omejena na sezono, obdobno akcijo ali celo dnevno ponudbo. To pomeni, da je v izdelavi tovrstnih grafičnih aplikacij potrebno zagotoviti visoko stopnjo odzivnosti in prilagodljivosti. V ta namen novo programsko orodje vključuje številne v naprej izdelane oziroma oblikovane predloge za tisk in razrez, ko so: cenovne etikete, plakati, panoji, obešanke, stenske nalepke, okenske oznake, magnetne oznake, tapete ...

Popolnoma samodejno izdelavo nova programska oprema Simple POP omogoča z uporabo kombiniranih UV-tiskalnikov z rezalno funkcijo Mimaki-jeve serije UCJV150in UCJV300. S slednjim je možna tudi uporaba posebnega belega pokrivnega barvila. kar omogoča upodobitev motivov na prosojne, barvne in kovinske materiale. 

Ključne funkcije orodja Simple POP so:
  • Enostavna priprava predlog z uporabo v naprej izdelanih predlog za tisk in razrez
  • Na intuitiven način uporabniki lahko urejajo vse elemente predloge
  • Samodejni razrez na osnovi uporabljene predloge
  • Uporaba belega barvila s tiskalniki serije Mimaki UCJV300 omogoča tisk na prosojne, barvne in kovinske medije

Več informacij na www.mimakieurope.com.