Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
»Card & Gift-Shop« je sistemska rešitev proizvajalca programske opreme DirectSmile, ki uporabnikom omogoča spletno naročanje personaliziranih tiskovin.


Sistem spletnega tiska (W2P), »Card & Gift-Shop«, omogoča poleg klasičnega spletnega nakupa tiskovin tudi možnost naročanja personaliziranih tiskovin oziroma prilaganje poljubnih osebnih slik in variabilnih tekstovnih podatkov v že izdelane grafične predloge. Z omenjeno spletno rešitvijo lahko prijavljeni uporabniki v sistemu enostavno pripravljajo in sooblikujejo končno podobo svojih idej oziroma tiskovin na daljavo. Pred oddajo konkretnega naročila ima uporabnik možnost predogleda svojega izdelka in izvajanja popravkov.

Spletni vmesnik »Card & Gift-Shop«.


Rešitev tiska na zahtevo tiskarjem omogoča višjo dobičkonosnost v smislu enostavne spletno orientirane personalizirane ponudbe. Sam sistem je primeren za naročanje klasičnih že pred-izdelanih ali personaliziranih tiskovin, kot so fotoknjige, voščilnice, koledarji, skodelice, majice ali na primer podloge za miško.

Sistem »Card & Gift-Shop« je možno prilagoditi specifičnim blagovnim potrebam, lahko je tudi v večih jezikih. Zanesljivo obdeluje posamezna naročila, kot tudi obsežne podatkovne baze variabilnih zahtev. Primeren je tako za podjetja, ki neposredno poslujejo s strankami, kot tudi uporabniki spletnih trgovin tiskovin.

Sistem nudi tudi možnost gostovanja oziroma kreiranje tako imenovanih »pod-trgovin« s svojo specifično ponudbo tiskovin.

Za več informacij kliknite tukaj.