Esko ponudil programsko platformo različice 18.0.1

20181214 esko 18.0.1
Urejevalnik ArtPro+ odslej vključuje akcijske sezname z uporabo avtomatiziranega gonilnika (Automation Engine).
Nadgrajena različica splošno uveljavljene programske platforme odslej vključuje 64-bitno orodje ArtPro in celostno združljive vtičnike s sistemom v oblaku Adobe Creative Cloud 2019. Z nadgradnjo podjetje Esko sledi viziji konstantnega in doslednega  razvoja v skladu s potrebami in smernicami trga, s čimer uporabnikom njihovih rešitev želi zagotoviti več zmogljivosti, konkurenčnosti, učinkovitosti in dobička v proizvodnji embalaže.

ArtPro 64-bit s hiper-modernim urejevalnikom
Med ključnimi novostmi je 64-bitna različica orodja ArtPro, ki podpira operacijske sisteme MacOS. Še več, uporabniki so brezplačno upravičeni tudi do hiper-modernega urejevalnika embalaže ArtPro +. Ta ima edinstven in inovativno optimiziran uporabniški vmesnik, izboljšano zmogljivost in podporo ArtPro-datotek.

ArtPro+ akcijski seznami in avtomatizirani gonilnik za višjo produkcijsko učinkovitost
Urejevalnik ArtPro+ odslej vključuje akcijske sezname z uporabo avtomatiziranega gonilnika (Automation Engine). Časovno potratne operacije priprave embalaže so lahko odslej avtomatizirane, kar operaterjem omogoča, da se osredotočijo na podrobnosti, ki dodajajo končno vrednost končni embalaži, sama priprava je zato lahko bolj učinkovita.

Celostna združljivost s konceptom Creative Cloud 2019
Aktualna različica programske platforme Esko je celostno združljiva s konceptom Adobe Creative Cloud 2019 s pomočjo vtičnikov, kar vključuje tudi programska orodja Studio, DeskPack in Dynamic Content.

Predogled na zahtevo
Ena ključnih novosti je tudi zmogljivost upodobitvenega gonilnika rastrsko procesnega dela (RIP-a), ki vključuje možnost rastrskega predogleda datotek med samimi procesom rastrske obdelave na zahtevo. Na ta način je kakovost predlog za tisk embalaže nadzorovana neposredno že med samim procesom rastriranja, kar prihrani dragocen čas in sprošča procesne kapacitete. To je še posebej pomembno v zahtevnih procesnih okoljih priprave tiska etiket in flekostiska na splošno. 

Oblikovne variacije v le nekaj sekundah
Z orodjem ArtiosCAD lahko uporabniki odslej upodabljajo variacije oblikovanih predlog v le nekaj sekundah. To je še posebej dobrodošlo v produkciji aplikacij na valovit karton in displejev, kjer je zahtevana najvišja stopnja odzivnosti in prilagodljivosti na spremembe in zahteve tržnikov.

Več informacij na www.esko.com.