Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
efi fiery xf textile banner gr.5bd1c1d208524
Z novim programskim orodjem EFI Fiery DeisgnPro različice 4 je čas priprave oziroma oblikovanja teh znatno krajši.
Tekstilni tisk, predvsem digitalni, je vse bolj rastoče področje grafične industrije. Omogoča hiter in kvaliteten potisk enega samega primerka ali obsežnejšega naročila, ozko grlo produkcije tekstilnega tiska pa še vedno ostaja oblikovanje predlog. Z novim programskim orodjem EFI Fiery DeisgnPro različice 4 je čas priprave oziroma oblikovanja teh znatno krajši, poleg tega pa zagotavlja barvno upravljaje, ki na tekstilu zagotavlja bolj živahne barve.

Nova različica omenjenega orodja sestoji iz paketa vtičnikov, ki oblikovalcem predlog za tekstilni tisk omogoča bolj učinkovito delo neposredno v aplikacijah Adobe. Ena ključnih novosti je, da oblikovalcem ni več potrebno uporabljati indeksiranih karakteristik barvnih izvlečkov, pri čemer je zagotovljena največja možna denziteta obarvanih polnih polj. Vtičniki barvno vodeno gledano zagotavljajo tudi bolj zvezne prehode sivin, barve imajo večjo globine, digitalni tiskovni rezultati na tekstilu so bolj optimalni.

Neposredno vzorčenje in tekstilni tisk
Novo orodje Fiery DesignPro različice 4 omogoča enostavno kreacijo večkanalnih barvnih predlog za tekstilni tisk, pri čemer se predloga kontinuirano vzorči neporendo v tiskalniškem upravljanjem strežniku EFI Fiery proServer s funkcijo »Print to Fiery«, kar omogoča zvezen neskončni način tekstilnega tiska.

EFI Fiery DesignPro je del eko-sistema naprednih EFI-jevih rešitev za tekstilni tisk, karmo spadajo tudi strežnik EFI Fiery proServer DFE in EFI Optitex, to je integrirana 2D- in 3D-rezalna platfroma. Sem sodijo tudi partnerske rešitve EFI Reggiani, ki so ene vodilnih okolju prijaznih tekstilnih tiskalniških rešitev z uporabo različnih tekstilnih barvil, ko so namenja potisku različnega tekstila, platna in podobnega.

Več informacij na www.efi.com.