Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20180711 Esko CDI Crystal 4835
Nov sistem je kombinacija rešitev Esko CDI Crystal 4835 in čarovnika Print Control Wizard, kar zagotavlja enostavnost izdelava fleksotiskarskih form.
Podjetje Esko je sistem CDI Crystal 4835 ponudilo kot naslednika modela Crystal 5080. Oba omogočata avtomatsko izdelavo fleksotiskarskih form v formatu 122x89 cm, ki je med fleksotiskarji najbolj pogosto uporabljen format plošč.

Najbolj pomembna novost novega modela osvetljevalnega sistema fleksotiskarskih plošč Esko CDI Crystal 4835 je kombinacija s programskim orodjem Print Control Wizard, ki odpravlja kompleksnost upravljanja procesa izdelave fleksotiskarskih form s pomočjo avtomatizacije. Ta posledično zagotavlja tudi višjo stopnjo produkcijske učinkovitosti.  Odslej fleksotiskarske forme lahko izdeluje kdorkoli brez potrebnih izkušenj ali posebnih znanj.

Nov čarovnik za enostavno upravljanje procesa izdelave fleksotiskarskih form ne zahteva strokovnih znanj z nastavljanjem parametrov, kot so: gradacijske krivulje, začetne rastrske točke, eliminacija rastrskih točk in ostalo. Čarovnik nas za korektno definicijo nastavitev vodi skozi enostaven in intuitiven proces nastavitve.

Različica modela XPS Crystal je zasnovana na LED-tehnologiji upodabljanja, kar zagotavlja popolno konsistenco in enakomernost izdelave fleksotiskarskih form po celotni površini, od plošče do plošče. Hitrost izdelave plošč je po navedbah proizvajalca še enkrat višja, avtomatizacija pa zmanjšuje potrebe po ročnem upravljanju operaterja za kar 70 odstotkov. Upravljalni sistem je zasnovan centralno, kar omogoča uporabo kombinacije osvetljevalk različic CDI in XPS Crystal z le enim sistemom in monitorjem.

Več informacij na www.esko.com.