EFI, Enfocus in T.HE Consulting: Paketna novost

20180319 EFI Enfocus THE Consulting Bundle
»Print T.HE Check« je novo programsko orodje podjetja T.HE Consulting, ki deluje kot programski dodatek aplikacije Enfocus PitStop in nadgrajuje njegove obstoječe funkcije.
Podjetji EFI in Enfocus v sodelovanju s podjetjem T.HE Consulting ponujata nov paket programskih rešitev za področje digitalnega tiska, s katerimi je predloge za tisk možno hitrejše obdelati in prenesti na sam tiskalniški sistem. Omenjen paket je namenjen vsem, ki za upravljanje digitalnega tiska uporabljajo Fiery tiskalniške strežnike.

Paket programskih orodij vključuje vtičnik Enfocus Pitstop Pro za Adobe Abrobat in dodatek za Pitstop-Pro, to je »Print T.HE Check« podjetja T.HE Consulting. Slednji je trenutno na voljo le za Windows platformo, za Mac OS platformo bo predvidoma na voljo v tretjem kvartalu 2018.

Programski dodatek »Print T.HE Check« je novo programsko orodje, ki aplikaciji Enfocus Pitstop Pro omogoča razširitev oziroma nadgradnjo obstoječih funkcionalnosti. Po besedah proizvajalca naj bi omogočal odkrivanje dodatnih 30 napak PDF-predlog za tisk. Ene izmed teh so: neustrezna največja dovoljena skupna barvna pokritost izvlečkov, neustrezna definicija okvirjev za porezavo, medija …, nezadostna ločljivost slik, neustrezna barvna definicija dokumentov …

»Print T.HE Check« uporabniku omogoča izdelavo poročila preverjanja PDF-tiskalniških predlog, ugotovljene napake pa so enostavno in razumljivo opisane kot del poročila in vključujoč tudi z napotki, kako te odpraviti. Napake lahko operaterji tudi numerično urejajo glede na prioriteto zahtevanega popravka.

Podjetje T.HE Consulting z nadgradnjami jamči, da bo v primeru pojava novih napak razširilo orodje tudi v smeri odkrivanja teh. Vse nadgradnje bodo za uporabnike z aktivnimi vzdrževalnimi pogodbami brezplačne.

Več informacij na www.efi.com, www.enfocus.com in www.theconsulting.de.